Menu
ZŠ Trhový Štěpánov
Základní škola Trhový Štěpánov

Požární prevence

6. prosince 2017 navštívili naši školu studenti 3. ročníku SOŠ a SOU Dubno (mezi nimi i náš bývalý žák Vojta Jeřábek), kteří si pro žáky 4. a 5. třídy připravili program s požární tematikou. Nejprve jim představili svoji školu a poté si žáci mohli prohlédnout a vyzkoušet přístroje a oblečení, se kterými pracují ve škole a které budou používat při své budoucí práci.
Mladí hasiči dětem v rámci prevence ukázali, jak by se měly chovat, aby zbytečně nedošlo k požáru. A když už k nějaké nepříjemné události dojde, jak se zachovat – rychle zavolat pomoc, jak pomoci zraněnému apod. V závěru jsme se mohli dovědět něco o požárním sportu a soudě podle videa – je to sport pro pořádné chlapy (i holky).
Ze strany učitelů obou výše zmíněných tříd byla slyšet jen samá chvála – kluci byli velmi dobře připraveni, navázali s dětmi kontakt a nejaktivnější žáky z publika v závěru odměnili. Na našich žácích bylo vidět, že je budoucí hasiči dokázali zaujmout - byly celé 2 hodiny jak myšky!
Děkujeme touto cestou všem čtyřem mladým hasičům z Dubna a jejich paní učitelce, že k nám do školy přijeli. Můžeme jim přát snad jen to, aby příští školní rok úspěšně odmaturovali.


Datum vložení: 6. 12. 2017 10:41
Datum poslední aktualizace: 8. 8. 2018 11:59
Autor: Správce webu

Fotogalerie

Anketa

Město Trhový Štěpánov

Město Trhový Štěpánov

PROJEKT MODERNÍ VZDĚLÁVÁNÍ

Moderní vzdělávání v ZŠ Trhový Štěpánov

Moderní vzdělávání v ZŠ Trhový Štěpánov