Menu
ZŠ Trhový Štěpánov
Základní škola Trhový Štěpánov

Spaní ve škole

11. června – spaní ve škole
Po škole jsme šly s paní Naňákovou na zmrzlinu a potom na hřiště, kde jsme hrály přehazku. Pan školník nám pustil postřikovač a my jsme běhaly pod sprchou vody. Pak přišla paní učitelka Kakosová. Večer jsme šly do školy a udělaly jsme si pizzu. Ve třídě jsme koukaly na filmy a pohádky, hrály jsme různé hry, také jsme si zatancovaly just dance. Po tancování jsme si šly lehnout do svých spacáků. Spaly jsme ve své 5. třídě, kluci v naší bývalé – teď 1. třídě. Zhasly jsme, ale ještě jsme si povídaly. Skoro všechny holky slyšely v noci nějaké divné zvuky, ale stejně si myslíme, že to byli kluci. Ráno jsme se probudily okolo 6. hodiny, uklidily jsme a šly na snídani, byly i topinky. A tak končí naše spaní ve škole. Moc se nám to líbilo. Děkujeme paní Naňákové a Kakosové.
Holky z pětky

Hned jak skončila škola, šli jsme si udělat svačinu a poté jsme šli na zmrzlinu. Pak jsme na hřišti hráli přehazovanou, vybíjenou a házeli jsme na koš. Když jsme se chtěli zchladit, měli jsme vodní trysky. K večeři jsme si udělali vlastní pizzu a připravili jsme si na další den ke svačině tousty. Ve třídě jsme si udělali diskotéku. Před spaním jsme si všichni ještě povídali. Moc se nám to líbilo, jen mohlo být menší vedro, ale co my s tím?! Děkujeme paní Naňákové, že to zorganizovala a že jsme mohli spát ve škole.
Spáči v třídě prvňáků

Bylo to vydařené, bylo to náročné. Hlavně jsme rády, že si to děti užily. Některé si „povídaly“ hooodně dlouho. „A už spát, dobrou noc“ jsme říkaly znovu a znovu ještě dlouho po půlnoci. Dospíme to doma.
Miroslava Naňáková + Lucie Kakosová
PS: Strašidla jsme viděly a slyšely jen před spaním ve filmu Zdeňka Trošky

Datum vložení: 13. 6. 2019 17:47
Datum poslední aktualizace: 13. 6. 2019 18:32
Autor: Správce webu

Fotogalerie

Anketa

Město Trhový Štěpánov

Město Trhový Štěpánov

PROJEKT MODERNÍ VZDĚLÁVÁNÍ

Moderní vzdělávání v ZŠ Trhový Štěpánov

Moderní vzdělávání v ZŠ Trhový Štěpánov